Instruktioner till föreläsare och moderatorer

Till er som är föreläsare och har muntlig presentation

I varje föreläsningssal finns projektor och högtalaranläggning. Gå till pressvåningen, märkt Föreläsarservice/Speakers check-in i Lobby Nord en trappa upp, för att ladda upp din presentation minst 60 minuter innan sessionen. Enklast är att ha sin föreläsning i Microsofts powerpoint-format och lagrat i ett USB-minne. I B-salarna ska presentationerna vara i format 4:3, för bästa upplösning. I resterande salar gäller format 16:9. Ställ in bildpresentationen under fliken ’Design >> Utskriftsformat’ och välj 4:3 eller 16:9. (Kontrollera att din text inte försvunnit ur bild, om du använt 4:3-formatet.)

APP – Mentometer

Utnyttja gärna möjligheten att interagera med publiken under Kirurgveckan. Via Kirurgveckans app kan deltagarna rösta på frågeställningar som du har. Se instruktioner i genom att klicka på länken här.

Anmäl mentometer Anmäl användande av mentometer under Kirurgveckan via knappen till vänster senast fredag 18 augusti

Till er som är moderatorer

Kom ihåg tiden och uppmana alla föreläsare att hålla tiden! Schemat på kirurgveckan är fullmatat och ofta startar en ny session i direkt anslutning efteråt.

APP – Fråga moderator

Deltagarna på Kirurgveckan kommer att ha möjlighet att ställa frågor till föreläsningen som ni som moderatorer kommer att kunna ta del av och använda som hjälp till moderering av föreläsningen.